Hoogwaardig juridisch advies.
Betrokken advocaten.

Breedijk Veenis combineert gespecialiseerde juridische knowhow met een pragmatische aanpak. We zijn betrokken, benaderen elke opdracht doortastend en staan naast onze client.
We opereren snel en doortastend.

Juridisch advies en menselijke benadering.

Een advocaat is in de regel alleen nodig wanneer er zich een probleem voordoet. Dat is al vervelend genoeg. Wij leveren niet alleen hoogwaardig juridisch advies, maar zijn ook betrokken op een menselijke manier.
Breedijk Veenis combineert gespecialiseerde knowhow met een pragmatische aanpak. We opereren snel en doortastend.

Hoogwaardige knowhow

Wetten veranderen en regelgeving wordt aangepast. Onze advocaten blijven constant op de hoogte van de laatste onwtikkelingen.

18+ jaren ervaring

In de jaren dat ons advocatenkantoor bestaat hebben we veel meegemaakt en uiteenlopende zaken opgelost. Onze ervaring is waardevol.

Procederen indien nodig

Vaak kunnen geschillen onderling afgewikkeld worden. Uitsluitend als het niet anders kan zullen we tot een proces overgaan.

Voor particulieren en ondernemers

Onze klanten zijn vaak ondernemers, maar ook particulieren helpen we vakkundig. We staan naast u en helpen u altijd verder.

De rechtsgebieden waarin wij juridische oplossingen bieden.

Vastgoedrecht

Vakkundige juridische hulp in gevallen van aansprakelijkheidsrecht, bij schade, overeenomsten en huurrecht.

Civiele zaken

Juridisch advies en hulp bij arbeidsrecht, huurrecht, aansprakelijkheidsrecht en contractenrecht.

Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht

We adviseren het meest voor verzekeraars, aannemers, het mkb, maar particulieren kunnen ook goed bij ons terecht.

Arbeidsrecht

Bij alle juridische problemen waar de MKB-ondernemer mee te maken kan krijgen, bieden wij onderlinge- of procedurele oplossingen. 

Maak kennis met onze advocaten

Bart Breedijk, Jeroen Veenis en Remko Ariëns werken dagelijks aan juridische oplossingen van problemen waar cliënten mee te maken krijgen. Sinds 2009 heeft ons advocatenkantoor Breedijk Veenis Ariëns een aanzienlijke klantenkring opgebouwd.

Mr. Bart Breedijk

Bart Breedijk opereerde van oorsprong vanuit de algemene civiele procespraktijk. Hij begon als stagiair ondernemer met pro deo-werk. Binnen enkele jaren bouwde hij echter een praktijk op waarin het accent lag op al hetgeen met (civiel) vastgoed te maken heeft. In zijn bijna 25 jarige praktijkervaring, zijn talloze zaken voorbij gekomen op het gebied van: aansprakelijkheidsrecht / schadeovereenkomsten / huurrecht.
Door zijn jarenlange intensieve bijstand aan ondernemingen, heeft Bart ook de nodige ervaring opgedaan met het ondernemingsrecht. Bart is zogezegd een all-rounder met een voorliefde voor alles wat met stenen te maken heeft.

Bart heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Bouwrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mr. Jeroen Veenis

Jeroen is in 2000 beëdigd als advocaat. Sinds 2006 is hij partner bij Breedijk Veenis Advocaten. Hij is werkzaam in het civiele recht en is thuis op alle rechtsgebieden waar de gemiddelde MKB-er mee te maken krijgt. Zo begeleidt Jeroen zijn klanten bij trajecten op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, aansprakelijkheidsrecht en contractenrecht. Hij wordt vaak omschreven als een bijter met een praktische en oplossingsgerichte instelling.

Jeroen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mr. Remko Ariëns

Remko Ariëns is sinds 2008 als advocaat verbonden aan ons kantoor. Hij is voornamelijk werkzaam in het aansprakelijkheid- en verzekeringsrecht waarin hij hoofdzakelijk procedeert en adviseert voor verzekeraars, aannemers, het mkb en ook particulieren. In zijn praktijk ligt verder sterk de nadruk op het bouwrecht, beroepsaansprakelijkheid (o.a. bouwkundigen, advocaten en accountants), werkgeversaansprakelijkheid, letselschade, verzekeringsrechtelijke geschillen (fraude en dekking) en het schadevergoedingsrecht.

Remko heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Letselschade. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem contact met ons op als u juridisch advies wilt.

%

Positief resultaat

Tevreden cliënten

Vrijblijvend consult

Maak een afspraak met ons

Ervaringen van enkele van onze cliënten

Ondernemer Vastgoed

Piet Vastgoed

“Ik dacht dat ik mijn huurder er nooit uit zou krijgen. Gelukkig heeft Bart Breedijk me perfect geadviseerd. We hoefden niet naar de rechter, maar hebben het onderling op kunnen lossen.”

Werkneemster Administratiekantoor

Miep Tiep

“Mijn ontslag was echt onterecht, maar ik wist niet hoe ik dat kon aanvechten. Jeroen Veenis heeftcontact opgenomen met mijn baas en het is geregeld. Ik ben ontslagen, maar met een goeie regeling.”